Our Sweets

Handcrafted delights that instantly brighten up your day. Whether its chocolate, vanilla or cinnamon, we use the finest ingredients to produce these mouth watering artifacts.

“Tasty food, set inside a lovely coffee house.”

It was an real incredible experience for me. The quality of food was only matched by the quality of service I got. I wish I can keep the flavor in my mouth for ever. Thanks for making the evening an unforgettable one.
Sandra Files

Tasty Breakfast

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec mattis pulvinar 

Birthdays & Events

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec mattis pulvinar 

Fresh Coffee

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec mattis pulvinar 

Play Video

Menggunakan antara bahan terbaik dunia

Dapat memberikan manfaat kepada kulit yang bermasalah

Visit Us

PERHATIAN: Masih Menghadapi Masalah Gatal? Garu Sampai Melecet?? Berdarah???

Jangan Risau, kami ada SOLUSINYA!!!!!!

DAPATKAN SEKARANG !!!

VIRAL TERHANGAT DI PASARAN

PRODUK NO 1

SOLUSI UNTUK MENGATASI MASALAH KEGATALAN KULIT ANDA!

Tak Percaya? Jom tengok video di bawah ni sekarang.

Play Video

Anda ada masalah macam ni kan?

circle-cropped (3)

Merawat ekzema

circle-cropped

Merawat kayap

circle-cropped (5)

Melegakan ruam

Merawat psoriasis

circle-cropped (4)

Merawat kurap

Merawat kulit merekah dan kering

Mesti Dah Give Up Cuba Macam-Macam Cara Tapi Hasil Tak Sama Macam Yang Anda Nak, Kan?

PENYAKIT KULIT 
MENGAPA PERLU TUNGGU MEREBAK UNTUK MERAWAT DAN MENCEGAH !

Punca dan gejala penyakit kulit berbeza-beza

Terdapat penyakit kulit yang terasa gatal atau menyakitkan, yang lain menjadikan kulit tidak sedap dipandang.Penyakit kulit ada yang ringan, juga berbahaya dan berpotensi mengancam nyawa

Dah banyak anda berhabisan duit untuk cari produk yang boleh beri kesan yang anda mahukan, tapi still tak jumpa kan?

Lebih-lebih lagi memang susah nak cari solution untuk selesaikan masalah kulit anda

Nak tahu jalan penyelesaian yang paling mudah untuk dapatkan

Produk yang membantu ramai pengguna
yang menghadapi masalah kulit

MEMPERKENALKAN!

PENYELESAIAN MASALAH KULIT

PRODUK NO.1 VIRAL

 

Produk Jenama Saapuu sudah bertapak di Malaysia lebih dari 3 tahun. Produk Saapuu adalah keluaran syarikat Mawar Shazni Resources Sdn Bhd. Sebelum Saapuu dikeluarkan secara teknologi Nano ia terlebih dahulu digunakan secara traditional dimana semua bahan-bahan di kisar secara manual dan tidak tahan lama. Oleh kerana manfaat dan kemujarabannya yang telah terbukti telah merawat ramai yang mengalami masalah kulit,maka pengasas produk tergerak hati untuk mengkomersialkan produk tersebut untuk lebih manfaat pada orang ramai dan mudah untuk digunakan,tahan lama serta mudah dibawa kemana-mana sahaja.

KELEBIHAN SAAPUU!

  • Tidak melekit.
  • Kadar penyerapan yang tinggi.
  • Berbau wangian oren.
  • Mendapat kelulusan KKM.
  • Senang dibawa.
  • Sesuai dengan semua lapisan umur.

KENAPA PILIH SAAPUU BERBANDING PRODUK LAIN?

  • Merawat semua jenis kegatalan kulit.
  • Sesuai diguna untuk seisi keluarga.
  • Produk diperbuat daripada 100% bahan organik dan selamat digunakan.

SIAPA YANG PATUT CONSUME SAAPUU?

Golongan yang menghadapi masalah kegatalan kulit:

  • EKZEMA
  • PSORIASIS
  • RUAM SUSU
  • PANAU
  • JERAGAT
  • JERAWAT

MENGGUNAKAN ANTARA BAHAN-BAHAN TERBAIK DUNIA

Mempunyai Ujian Klinikal (Clinical Study)

MENDAPAT KELULUSAN : KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)

AQUA CLENZ

NOT210300206K

AQUA SKINZ

NOT21010101393K

Membantu lebih daripada

32,737

PENGGUNA !!! 

ICON_KUALITI_PRODUK

Untuk semua jenis kegatalan

Merawat semua jenis kegatalan kulit yang mengganggu kehidupan seharian anda

Untuk kegunaan seisi keluarga

Produk ini sesuai digunakan untuk seisi keluarga dari bayi hingga golongan emas

Selamat dan 100% organik

Produk diperbuat daripada 100% bahan organik dan selamat digunakan

Senang sangat cara guna SAAPUU. Tengok video di bawah sekarang!

Betul Ke SAAPUU Ni Berkesan?

Jom tengok apa kata pengguna kami yang dah consume SAAPUU beberapa hari je!

>Swipe untuk testimoni power pengguna SAAPUU<

DISCLAIMER / PENAFIAN: Ini hanya sebahagian testimoni dari pengguna yang dah berjaya selesaikan masalah kulit mereka dengan SAAPUU. Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu.

HARI NI ADA BERITA BAIK UNTUK ANDA!

Jika anda order sekarang, kami berikan 3 Special Freegift bernilai RM55 PERCUMA!

Bonus-bonus ini diberikan hanya jika order di laman ini sahaja. Anda dapat semua bonus ini HANYA jika anda order sekarang.

FREE POSTAGE

PENGHANTARAN MELALUI COURIER SECARA PERCUMA!

FREE GIFT

LOKET EMAS

FREE GIFT

MASKER

FREE GIFT

SET KINOKI FOOTPATCH

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI. AMACAM?

ANDA TAKUT TAK DAPAT BARANG BILA DAH BUAT TEMPAHAN?
  • Takpe jangan risau. Anda boleh guna pilihan COD (Cash On Delivery). Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.
  • Barang akan sampai dalam 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.
  • Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen ketika barang sampai.
  • Anda akan menerima SMS daripada posmen sebelum mereka membuat penghantaran ke rumah anda.
  • Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.
  • Caj tambahan  hanya RM10 akan dikenakan pada pelanggan untuk pilihan COD.

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT!

Jom dapatkan SEKARANG pada harga DISKAUN dan 3 Special Freegift ini, klik button “Order Sekarang” di bawah untuk tempahan.

Ingat, promosi ini boleh tamat pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar lebih dan tiada bonus akan diberikan.

Antara Pengguna SAAPUU SKIN Di Seluruh Malaysia..

Produk Ini Mempunyai Jaminan Wang 100% Di Kembalikan !



Kami sangat yakin SaaPuu mampu membantu untuk merawat masalah kulit anda.

Oleh sebab itu, kami beri jaminan 100% wang anda dikembalikan sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda selepas habis penggunaan .

TIADA CAS PENGHANTARAN

100% Free Seluruh Malaysia.

JAMINAN KUALITI PREMIUM

Bahan-Bahan Yang Mempunyai Clinical Study.

BARANG SAMPAI BARU BAYAR

Boleh Order Dulu, Bayar Kemudian Kepada Posmen Ketika Barang Sampai. 100% Secure!

SOALAN LAZIM

Semestinya golongan yang menghadapi masalah kegatalan kulit seperti EKZEMA, PSORIASIS, RUAM SUSU, KURAP, PANAU, JERAGAT dan JERAWAT, dan
semua lapisan umur.

Di sebabkan SaaPuu ini bersifat 100% organik, maka ia sesuai digunakan untuk kanak-kanak seawal umur 1 hari.

Ini lah kelebihan SaaPuu. Kita terus sapu ke tempat berkaitan dan ia akan terus
menyerap dan kadar serapannya sangat tinggi yang menggunakan NANO TEKNOLOGI

Ni adalah bahagian paling penting, sebab produk mesti melalui kelulusan dari KKM dahulu. Produk SaaPuu ni adalah selamat digunakan
AQUA CLENZ : NOT210300206K

AQUA SKINZ : NOT21010101393K

Ok. Kita ada 6 BAHAN UTAMA dalam SaaPuu.


1- CURCUMIN (IBU KUNYIT)
-membasmi kuman pada kulit.
-meningkatlkan system imun
-bertindak sebagai anti-radang secara semulajadi
-meningkatkan keupayaan anti-pengoksidaan kulit
-untuk penjagaan kulit yang sensitif
2- DAUN BIDARA
– melindungi kulit dari sinar matahari
-mempercepatkan penyembuhan luka
-mengatasi kulit kering
3-Minyak Argan
– kaya dengan anti-oksidan
-melembapkan kulit
-mencerahkan kulit
-mengurangkan kedutan
-mengurangkan jerawat
4-ALOE VERA
-menghilangkan bitnik hitam
-mengurangkan keregangan kulit
-merawat dan melindungi kulit
-mengatasi masalah rambut
5-DAUN PEGAGA
-menaikkan seri muka
-merawat sel kulit
-menghilangkan parut
-menghilang stretch mark
-melawan jangkitan bakteria dan virus pada kulit
6-MADU
-merawat kesan luka dan terbakar
-memperbaiki tona kulit
-melembapkan kulit

Boleh rujuk video kat atas sekali.


CARA GUNA SABUN SaaPuu:

untuk penggunaan Sabun Saapuu, sabun haruslah disapu pada bahagian tubuh dan dibiarkan
selama 5-10minit agar sabun meresap ke dalam kulit. Kemudian bilas dengan air


Cara guna Gel SaaPuu:

untuk penggunaan Gel saapuu, gel disapu pada bahagian yang diperlukan diwaktu pagi
selepas mandi dan di waktu malam sebelum tidur.

1 Set SaaPuu boleh digunakan 3-4 minggu bergantung kepada kekerapan penggunaan

Proses postage mengambil masa 1-2 hari bekerja untuk kawasan Semenanjung dan 2-5
hari untuk kawasan Sabah & Sarawak.Sekiranya barang masih belum sampai dalam masa
5 hari.Mohon hubungi customer servise kami +60139824881(Cik Farah)

Kesan seseorang berbeza-beza dan tak sama. Healing Proses pun lain.Tetapi seawal 3
hari dah boleh nampak perubahan.Yang penting pemakaian mesti konsisten.

Disarankan jika barang masih belum sampai selepas 3 hari boleh terus hubungi
(WHATSAPP) pihak customer service ditalian +60139824881(Cik Farah) untuk
maklumat lebih lanjut.

Sebarang pertanyaan
Whatsapp : +60139824881
Email : care@saapuu.my

Alamat : No 9-1(Tkt 1) Menara Klang, Jalan Nangka, 41400 Klang, Selangor

Copyright © 2020, Saapuu, All Rights Reserved. | Powered by Mawar Shazni Resources Sdn Bhd

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...